Advocaat arbeidsrecht Delfzijl

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat die gespecialiseerd is in de arbeidsrecht? Dan bent u bij Arbeidsrecht Marc aan het juiste adres. Arbeidsrecht Marc is namelijk dé advocaat voor alle geschillen met uw werkgever in Delfzijl in omgeving. Marc is al jarenlang een specialist in de arbeidsrecht. Ook voor een geschil met uw werknemer kunt u arbeidsrecht advocaat Marc inschakelen. Zo kan er een verschil van inzicht ontstaan door verschillende belangen van de werkgever en de werknemer. Denk hierbij aan discussies over vakantie en verlof. Ook voor problemen en hulp bij loonbetaling, re-integratie in het bedrijf en hulp bij ziekte kunt u advocaat Marc inschakelen. Wij geven u duidelijk over uw rechtspositie.

 

Marc is dé ontslag advocaat voor het laten controleren van uw vaststellingsovereenkomst in Delfzijl

Er staan veel belangrijke punten in een vaststellingsovereenkomst, waarvan het belangrijk is dat u ze controleert. Het is alleen mogelijk om iemand te ontslaan zonder toestemming van de kantonrechter door middel van een vaststellingsovereenkomst of ontslag op staande voet. Wanneer u hulp nodig heeft bij het laten controleren van de vaststellingsovereenkomst, staat advocaat Marc voor u klaar. Wij helpen u verder met het onderhandelen over de inhoud van de vaststellingsovereenkomst. Marc legt u haarfijn uit welke opties u heeft bij de vaststellingsovereenkomst, en zorgt ervoor dat dit het beste voor u uitpakt.vaststellingsovereenkomst controleren

Ook is het mogelijk dat u op onterechte wijze ontslagen wordt. Arbeidsrecht advocaat én ontslag advocaat Marc helpt u verder met het aanvechten van het ontslag op staande voet in Delfzijl. Binnen twee maanden moet via de kantonrechter het ontslag vernietigd worden. Wij zijn gespecialiseerd in de ontslagrecht, en helpen u met het indienen van een verzoekschrift, zodat het ontslag vernietigd wordt.

 

Arbeidsjurist Marc in Delfzijl ondersteunt u bij het conflict met uw werknemer of werkgever

ontslag advocaat delfzijlEen arbeidsconflict zorgt voor emotie en stress. Daarom is het van groot belang dat u een ervaren advocaat in de arbeidsrecht heeft die u steunt bij uw conflict in Delfzijl. Marc houdt de blik op de bal, en komt snel tot de kern van het probleem. Heeft u een probleem en wilt u hulp bij loonbetaling, heeft u een verschil van inzicht of is er een geschil om bedrijfseconomische redenen; Arbeidsjurist Marc in Delfzijl staat voor u klaar.

Heeft u een verschil van inzicht omtrent uw ziekte, en zoekt u naar een ziektewet advocaat Delfzijl? Ook voor een conflict omtrent uw WIA uitkering, WAO uitkering, WWZ of een misverstand met de bedrijfsarts helpt arbeidsjurist Marc u verder in Delfzijl.

 

Het arbeidscontract laten opstellen of controleren door specialist arbeidsrecht Marc

Voor de werkgever én de werknemer is het belangrijk dat er een gunstig arbeidscontract voor beide partijen ontstaat. Een correcte arbeidsovereenkomst helpt je om een betere werkgever te zijn. Daarnaast is het voor de werknemer belangrijk dat er een correct arbeidscontract opgesteld is voor de werkgever. Daarom kunt u het arbeidscontract laten controleren door advocaat arbeidsrecht Marc in Delfzijl. Door het laten controleren van een arbeidscontract vermijdt u een toekomstig arbeidsconflict met uw werkgever. Wanneer u een nieuwe baan krijgt, uw contract verlengt, promoveert van functie of elders; het is altijd een verstandige keuze om arbeidsrecht jurist Marc het arbeidscontract te laten controleren. Ook is Marc de geschikte advocaat voor ondersteuning bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst.

Ook voor het onderwijsrecht staat advocaat Marc klaar in Delfzijl

Vanaf 2020 vallen alle werknemers die werkzaam zijn in het onderwijs onder het civiele arbeidsrecht. De leerkrachten, onderwijzers en docenten blijven echter unieke categorieën werknemers. Onderwijsrecht advocaat Marc in Delfzijl heeft ervaring met werknemers in het primaire onderwijs tot het universitaire onderwijs. Voor alle geschillen binnen het onderwijsrecht in Delfzijl helpt advocaat Marc je graag verder.

 

arbeidsrecht advocaat delfzijl

 

Neem contact op met advocaat arbeidsrecht Marc

Arbeidsjurist Delfzijl

 

Woont u in Delfzijl of provincie Groningen en bent u op zoek naar een advocaat in de arbeidsrecht, neem dan zo snel mogelijk contact op met Arbeidsrecht Marc. Wij staan altijd voor u klaar om u deskundig advies te geven bij uw geschil. Het is onze prioriteit dat u sterker in uw conflict staat. U bent voor advies en ondersteuning rondom het aanvechten van ontslag, re-integratie, verschil van inzicht en conflicten met uw werkgever of werknemer altijd bij ons aan het juiste adres. U kunt arbeidsrecht advocaat Marc inschakelen door te mailen naar info@arbeidsrechtmarc.nl of te bellen naar het nummer 06 5519 4137.