Advocaat arbeidsrecht Groningen

Advocaat arbeidsrecht GroningenAls u op zoek bent naar een advocaat voor arbeidsrecht in Groningen, dan bent u bij Arbeidsrecht Marc aan het juiste adres. Wij zijn een scherpzinnig en laagdrempelig advocatenkantoor gevestigd in de omgeving van Groningen, namelijk Haren. Marc is vanaf 2003 als procesjurist arbeidsrecht gaan werken. In deze tijd heeft hij zich verder gespecialiseerd in in het arbeidsrecht, onderwijsrecht, ambtenarenrecht en ontslagrecht. Marc beschikt dus als advocaat over een schat aan kennis en ervaring. Hij is niet alleen deskundig, maar ook duidelijk, inlevend en klantgericht. 

Bij advocaat arbeidsrecht Marc in Groningen ben je verzekerd van professionele juridische ondersteuning en een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk dat klanten worden behandeld als mensen en organisaties met een persoonlijk verhaal, bij ons zijn klanten geen nummer. Onze sleutelwoorden zijn kwaliteit en vertrouwen. Daarnaast kunnen wij ons goed verplaatsen in de positie van de wederpartij, aangezien wij zowel belangen behartigen van werkgevers als werknemers. Wij komen snel naar de kern van het probleem. Lees op deze pagina meer over de specialist in de arbeidsrecht in Groningen.

Stevige onderhandelingen en een duidelijke strategie van Advocaat Marc bij een arbeidsconflict in Groningen

Advocatenkantoor GroningenIn een arbeidsconflict kunnen de spanningen tussen werkgever en werknemer soms hoog oplopen. Vaak komen werkgevers en werknemers er in onderling overleg wel uit. Soms lukt dit niet, dan heb je vaak behoefte aan een advocaat die voor jou door het vuur gaat. Wij treden kordaat op en onderhandelen stevig. Onze werkwijze is helder en doelgericht. Advocaat Marc in Groningen bekijkt eerst alle relevante documenten, vervolgens zet hij een duidelijke strategie op papier die met jou wordt besproken.

De vaststellingsovereenkomst laten controleren door een ervaren arbeidsrecht advocaat Groningen

Zo gaat er wel eens wat mis bij de vaststellingsovereenkomst tussen werknemer en werkgever. Het is daarom ook zeer belangrijk om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren door een advocaat in Groningen. Het is immers belangrijk dat u weet wat uw positie is bij een dergelijke vaststellingsovereenkomst bij uw werkgever in Groningen. In een vaststellingsovereenkomst staan veel belangrijke punten die u moet controleren. Daarnaast is het eerste aanbod vaak niet het laatste aanbod. De vaststellingsovereenkomst kunt u door ons laten controleren. Marc is gespecialiseerd als advocaat in de arbeidsconflict in Groningen, en daarom kunnen wij u bij dergelijke kwesties altijd bijstaan.

Hulp bij ontslag van onze advocaat in Groningen

Vaststellingsovereenkomst laten controleren GroningenAls u het idee heeft dat u ten onrechte ontslagen wordt, dan zal ontslagadvocaat Marc uw rechtspositie zo scherp mogelijk aanduiden. Marc is gespecialiseerd in de ontslagrecht. Wij houden altijd de blik op de bal, zodat wij snel tot de kern van het probleem komen. Een ontslag zonder toestemming van de kantonrechter is alleen mogelijk door middel van een vaststellingsovereenkomst of ontslag op staande voet. Ontslagadvocaat Marc legt je haarfijn uit hoe de situatie aangepakt moet worden bij een ontslag in Groningen. Wij verlenen u altijd de beste hulp en advies bij het ontslag, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Verschil van inzicht en een conflict met uw werkgever in Groningen

Bij een verschil van inzicht waardoor een conflict ontstaat met uw werkgever in Groningen, is het zeer belangrijk om te weten wat uw rechtspositie is. Zo kunnen er conflicten ontstaan door een verschillend inzicht om bedrijfseconomische redenen. Denk hierbij aan een verschil van inzicht omtrent uw ziekte. Marc is een gespecialiseerde ziektewet advocaat in Groningen, met veel ervaren binnen dergelijke kwesties. Voor conflicten omtrent de uitkering van uw WIA, uw WAO of WWZ uitkering of met uw bedrijfsarts helpen wij u verder. Ook is Marc de geschikte advocaat voor ondersteuning bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst.

Arbeidsjurist GroningenProfessionele juridische ondersteuning in combinatie met gedegen mensenkennis

Belangrijk is dat Arbeidsjurist Marc in Groningen zich goed kan verplaatsen in de positie van de wederpartij. Dit komt omdat Marc zowel belangen behartigt van werkgevers als werknemers. Wij vinden het belangrijk dat klanten geen nummer zijn, maar mensen en organisaties met een persoonlijk verhaal. Daarnaast bieden wij je een persoonlijke benadering, kwaliteit en vertrouwen. Bij arbeidsjurist Marc in Groningen ben je verzekerd van professionele juridische ondersteuning.

Ook voor het onderwijsrecht staat advocaat Marc klaar in Groningen

Vanaf 2020 vallen alle werknemers die werkzaam zijn in het onderwijs onder het civiele arbeidsrecht. De leerkrachten, onderwijzers en docenten blijven echter unieke categorieën werknemers. Onderwijsrecht advocaat Marc in Groningen heeft ervaring met werknemers in het primaire onderwijs tot het universitaire onderwijs. Voor alle geschillen binnen het onderwijsrecht in Groningen helpt advocaat Marc je graag verder.

Contact met advocatenkantoor Marc in Groningen

De belangen van werkgever en werknemers zijn niet altijd gelijk, als er gekeken wordt naar vakantie, loon, arbeidsvoorwaarden en nog meer. Op het internet kun je veel vinden over je rechtspositie, als je hier duidelijke informatie over wilt en begeleiding hierin dan zit je bij advocaat arbeidsrecht Marc in Groningen goed. Spreken de waarden van onze advocatenkantoor in Groningen je aan, en heb je hulp nodig op juridisch gebied? Neem dan gerust contact op met advocaat arbeidsrecht Marc in Groningen, wij helpen je zo snel mogelijk. 

Advocaat Groningen