Advocaat arbeidsrecht Winschoten

Advocaat arbeidsconflict WinschotenAls u op zoek bent naar een advocaat voor uw arbeidsconflict in Winschoten, dan bent u bij Arbeidsrecht Marc aan het juiste adres. De belangen van werkgevers en werknemers komen niet altijd overeen. Er kunnen discussies ontstaan over vakantie, verlof, loon ziekte en nog veel meer. Vaak worden deze probleem in onderling overleg wel opgelost. Wanneer dit niet lukt en het escaleert, heb je behoefte aan duidelijkheid over je rechtspositie. Daarnaast kunnen de emoties en spanningen hoog oplopen. Marc is een advocaat die voor jou door het vuur gaat.

Hij beschikt over een flinke dosis kennis en ervaring, een advocaat die kordaat optreedt en stevig onderhandelt. Arbeidsrecht Marc heeft slechts één doel, dat is het beste eindresultaat voor jou. Marc heeft zich de afgelopen tien jaar gespecialiseerd in arbeidsrecht, ontslagrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Hij komt snel tot de kern van het probleem en zet je op het goede spoor. 

Marc is dé advocaat specialist in het arbeidsrecht in Winschoten en omgeving

Advocaat WinschotenDoor de jarenlange ervaring van Marc, weet hij uw rechtspositie altijd feilloos aan te duiden. Daarom bent u bij Advocaat Marc in Winschoten op de juiste plek. Door de brede expertise, kunt u met veel conflicten binnen de arbeidsrecht bij ons terecht. Zo kan je bij ons aankloppen wanneer u een verschil van inzicht heeft met uw werkgever of werknemer. Ook wanneer er een geval is van ontslag op staande voet in Winschoten, of u een vaststellingsovereenkomst wilt laten controleren bij uw werkgever in Winschoten, dan kunt u bij ons terecht. Marc bepaalt uw rechtspositie, en zal u adviseren wat uw volgende stap zal zijn. Ook is Marc de geschikte advocaat voor ondersteuning bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst.

Laat de vaststellingsovereenkomst met uw werkgever in Winschoten controleren door Advocatenkantoor Marc

Wanneer een werkgever afscheid wilt nemen van een werknemer, dan wordt er in de meeste gevallen een vaststellingsovereenkomst aangeboden. Het is zeer belangrijk om te weten, dat het eerste voorstel vaak niet het beste voorstel is. Bij een vaststellingsovereenkomst is er namelijk vaak nog onderhandelingsruimte binnen de vergoedingen en datums van uittreding. Marc is ervaren met het controleren van een vaststellingsovereenkomst. Laat door onze specialist in de arbeidsrecht de vaststellingsovereenkomst controleren van uw werknemer in Winschoten. Wat u ten slotte niet moet vergeten, is dat de kosten van de onderhandelingen met het inschakelen van een advocatenkantoor in Winschoten kosteloos kunnen zijn. De kosten van de rechtsbijstand worden namelijk meegenomen in de onderhandelingen van de vaststellingsovereenkomst in Winschoten. Wilt u de VSO laten controleren door een advocaat in Winschoten, neem dan contact met ons op!

Specialist in ontslagrecht Advocaat Marc helpt u met het aanvechten van uw ontslag in Winschoten

Advocatenkantoor Winschoten Een ontslag van een werknemer kan alleen plaatsvinden door middel van een vaststellingsovereenkomst met wederzijds goedvinden, of ontslag op staande voet met dringende reden. Ontslagadvocaat Marc in Winschoten helpt u graag verder met het aanvechten van uw ontslag. Zo kan dit zijn ontstaan door disfunctioneren, of een verschil van inzicht. Ook bedrijfseconomische redenen of langdurige arbeidsongeschiktheid kunnen de oorzaken zijn van een ontslag. Arbeidsrecht advocaat Marc weet uw rechtspositie vast te stellen. Wij adviseren en onderhandelen samen met u tegen uw ontslag. Wij gaan u haarfijn uitleggen welke opties het beste voor u zullen uitpakken.

Arbeidsjurist Marc staat voor u klaar bij een arbeidsconflict met uw werkgever in Winschoten

Wanneer je een arbeidsconflict hebt is het verstandig om dit direct te melden bij je verzekering. Advocaat arbeidsconflict Marc in Winschoten kan vaak ook kosteloos je belangen behartigen. Als een werkgever afscheid wil nemen van een werknemer biedt die vaak een vaststellingsovereenkomst aan. Het eerste voorstel van zo’n overeenkomst is vaak niet meteen het beste aanbod. Hierin is nog veel ruimte voor onderhandeling. Advocaat arbeidsconflict Marc heeft veel ervaring in Winschoten met het voeren van onderhandelingen over de inhoud van vaststellingsovereenkomsten. De kosten van rechtsbijstand worden meegenomen in de onderhandelingen waardoor het hele traject voor jou vaak kosteloos zal zijn.

Ook voor het onderwijsrecht staat advocaat Marc klaar in Winschoten

Vanaf 2020 vallen alle werknemers die werkzaam zijn in het onderwijs onder het civiele arbeidsrecht. De leerkrachten, onderwijzers en docenten blijven echter unieke categorieën werknemers. Onderwijsrecht advocaat Marc in Winschoten heeft ervaring met werknemers in het primaire onderwijs tot het universitaire onderwijs. Voor alle geschillen binnen het onderwijsrecht in Winschoten helpt advocaat Marc je graag verder.

Contact met de arbeidsrecht advocaat in Winschoten, Advocaat Marc

Op het internet is veel informatie te vinden over ontslagrecht en arbeidsconflicten. Proceservaring, onderhandelingsvaardigheid en mensenkennis tref je echter niet aan op het internet. Dit vindt je wel bij advocaat arbeidsrecht Marc in Winschoten. Neem dus contact op met Marc wanneer u in een arbeidsconflict bent belandt. Natuurlijk zijn we ook altijd bereikbaar wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt. 

Arbeidsrecht advocaat Winschoten