Arbeidsrecht advocaat Haren, dat is Arbeidsrecht Marc 

In een arbeidsconflict of economisch zwaar weer kunnen de spanningen en emoties tussen werkgever en werknemer soms hoog oplopen. In zo’n situatie heb je behoefte aan een advocaat die voor je door het vuur gaat. Marc is zo’n advocaat. Hij is ervaren en gespecialiseerd in de arbeidsrecht, ontslagrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Marc is werkzaam in de provincie Groningen en omgeving. Hij komt je graag helpen als advocaat arbeidsrecht in Haren. 

De belangen van werkgevers en werknemers zijn niet altijd gelijk. Er kunnen dan ook discussies ontstaan over vakantie en verlof, loon, concurrentiebeding, ziekte en nog veel meer. Vaak worden deze arbeidsrechtelijke problemen in onderling overleg opgelost. Soms kunnen twistpunten echter escaleren en heeft u een advocaat arbeidsrecht in Haren nodig. Heb je behoefte aan duidelijkheid over je rechtspositie en ben je op zoek naar iemand die snel tot de kern van het probleem komt? Kies dan voor Marc als advocaat arbeidsrecht in Haren. 

Duidelijk, inlevend en klantgericht 

Marc is een scherpzinnig en laagdrempelig advocatenkantoor in Haren. Al meer dan tien jaar is hij werkzaam als advocaat waarin hij zich verder specialiseert in het arbeidsrecht, onderwijsrecht en ambtenarenrecht. Als advocaat arbeidsrecht in de omgeving van Haren beschikt Marc over een schat aan kennis en ervaring. Daarnaast is hij duidelijk, inlevend en klantgericht. Hierdoor weet hij jouw rechtspositie feilloos te duiden. Wat belangrijk is bij Marc is dat zijn klanten geen nummers zijn. Het zijn mensen en organisaties met een persoonlijk verhaal. Daar wordt goed op gelet. 

Onze werkwijze is helder en doelgericht. Marc zet samen met jou een duidelijke strategie op papier. Als je op zoek bent naar een advocaat in combinatie met een gedegen mensenkennis, dan ben je bij Marc aan het juiste adres. Laat het ons weten als je onze hulp nodig hebt. Ook voor vragen of meer informatie mag je altijd contact opnemen. 

Arbeidsrecht advocaat Haren

Specialist ontslagrecht dat is Arbeidsrecht Marc

Marc is een gepassioneerde en ervaren advocaat. Hij is gespecialiseerd in de arbeidsrecht, ontslagrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Wanneer u op zoek bent naar een specialist in ontslagrecht, bent u bij Arbeidsrecht Marc op de goede plek. Binnen het civiele ontslagrecht geldt de preventieve ontslagtoets. Ontslag zonder toestemming van de kantonrechter of het UWV is alleen mogelijk door middel van een vaststellingsovereenkomst of ontslag op staande voet. In de praktijk worden de meeste arbeidsovereenkomsten beëindigd door middel van een vaststellingsovereenkomst. Dit met uitzicht op een werkloosheidsuitkering. 

Wanneer je een vaststellingsovereenkomst wordt aangeboden, wordt hier vaak nog over onderhandeld. Als specialist ontslagrecht helpt Marc je graag hierbij. Uit ervaring weet Marc dat het eerste voorstel vaak niet meteen het beste aanbod is. Er is altijd onderhandelingsruimte. Dit kan bijvoorbeeld over de hoogte van de ontslagvergoeding of de datum van uitdiensttreding gaan.  Marc is specialist ontslagrecht en heeft veel ervaring met het voeren van onderhandelingen. 

Advocaat Haren

Advocatenkantoor in Haren met gedegen mensenkennis 

Marc heeft slechts één doel, het beste eindresultaat voor jou. Onze werkwijze is helder en doelgericht. Marc bekijkt alle relevante documenten en zet een duidelijke strategie op papier. Deze wordt uiteraard met jou besproken. Uiteraard heb je behoefte aan een advocaat die voor jou door het vuur gaat. Marc beschik over een flinke dosis kennis en ervaring. Hij zal voor jou kordaat optreden en stevig onderhandelen. Daarnaast is Marc duidelijk, inlevend en klantgericht. Hij weet jouw rechtspositie feilloos te duiden. 

Als specialist ontslagrecht helpt Marc jouw graag in een lastige situatie. Ons advocatenkantoor is scherpzinnig en laagdrempelig. Bij Marc zijn klanten geen nummers, maar mensen en organisaties met een persoonlijk verhaal. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Laat het ons weten wanneer je onze hulp nodig hebt. Marc haalt voor jou het onderste uit de kan. Bij ons ben je in vertrouwde handen. 

Advocatenkantoor Haren

Arbeidsrecht advocaat bij ontslag in Haren is Arbeidsrecht Marc 

Helaas zijn de belangen van werkgevers en werknemers niet altijd gelijk. Hierdoor kunnen er discussies ontstaan. Wanneer twistpunten escaleren in een arbeidsconflict, heb je behoefte aan duidelijkheid over je rechtspositie. Marc is de advocaat die voor jou door het vuur gaat. Kies dus voor Marc als je op zoek bent naar een advocaat die gespecialiseerd is in arbeidsrecht bij ontslag. Behalve deskundig is Marc duidelijk, inlevend en klantgericht. Daardoor weet hij jouw rechtspositie feilloos te duiden. 

Als advocaat arbeidsrecht kan Marc je bijstaan bij ontslag. Hij heeft zich de afgelopen tien jaar dan ook gespecialiseerd in de arbeidsrecht, ontslagrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Binnen het civiele ontslagrecht geldt de preventieve ontslagtoets. Ontslag zonder toestemming van de kantonrecht of het UWV is alleen mogelijk door middel van een vaststellingsovereenkomst of ontslag op staande voet. De meeste arbeidsovereenkomsten worden beëindigd door middel van een vaststellingsovereenkomst met uitzicht op een Werkloosheidsuitkering. Marc kan onderhandelen over de inhoud van de vaststellingsovereenkomst. 

Arbeidsadvocaat Haren

Arbeidsrecht advocaat Marc in Haren haalt voor jou het onderste uit de kan 

Wanneer een werkgever afscheid wil nemen van een werknemer, wordt er vaak een vaststellingsovereenkomst aangeboden. Het eerste voorstel dat wordt gedaan is vaak niet meteen het beste aanbod. Er is altijd nog onderhandelingsruimte. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de hoogte van de ontslagvergoeding of de datum van uitdiensttreding. Marc heeft ervaring met het voeren van onderhandelingen over de inhoud van vaststellingsovereenkomsten. Marc is dus geschikt als advocaat arbeidsrecht bij ontslag. Een arbeidsconflict kan zorgen voor stress en emotie. Marc zorgt ervoor dat je de blik op de bal houdt. 

Als advocaat arbeidsrecht bij ontslag is Marc assertief en zegt hij waar het op staat. Hij heeft maar één doel voor ogen, dat is het beste resultaat behalen voor jou. Laat het ons weten wanneer je juridische hulp nodig hebt. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.