Specialist arbeidsrecht is Arbeidsrecht Marc 

Specialist arbeidsrechtBent u op zoek naar een specialist in arbeidsrecht? Dan bent u bij Arbeidsrecht Marc aan het juiste adres. Wanneer je in een ingewikkelde situatie bent belandt als het gaat om arbeidsrecht, dan heb je behoefte aan de juiste ondersteuning. Op het internet is veel te vinden als het gaat om ontslagrecht en arbeidsconflicten. Procesvaardigheid, onderhandelingsvaardigheid en mensenkennis tref je echt niet aan op het internet. Marc beschikt wel over deze kwaliteiten. Dit en andere kennis en kwaliteiten maken Marc een specialist in arbeidsrecht.

Een arbeidsconflict kan zorgen voor veel stress en emotie. Helaas zijn de belangen van werkgevers en werknemers niet altijd gelijk. Er kunnen discussies ontstaan over verschillende onderwerpen. Veel voorkomende onderwerpen zijn vakantie en verlof, loon, eenzijdige wijziging van arbeidsvoorwaarden, concurrentiebeding, ziekte, re-integratie en voorgenomen ontslag. Wanneer twistpunten escaleren heb je behoefte aan duidelijkheid over je rechtspositie. Marc komt snel tot de kern van het probleem. 

Duidelijk, inlevend en klantgericht 

Marc heeft tien jaar ervaring als advocaat waarin hij specialist in o.a. arbeidsrecht is geworden. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in onderwijsrecht en ambtenarenrecht. Als advocaat beschikt Marc over een schat aan kennis en ervaring, hierdoor weet hij jouw rechtspositie feilloos te duiden. Daarnaast is hij ook duidelijk, inlevend en klantgericht. Bij Arbeidsrecht Marc ben je geen nummer, bij ons zijn mensen en organisaties met een persoonlijk verhaal. Hier ben je verzekerd van professionele, juridische ondersteuning en een persoonlijke benadering. Kwaliteit en vertrouwen zijn belangrijke waarden voor Marc. 

Heb je juridische ondersteuning nodig en spreken onze waarden je aan? Neem dan gerust contact met ons op. Marc komt snel tot de kern van het probleem en zet je op het goede spoor. Als specialist in arbeidsrecht helpt Marc je graag op weg. Voor meer informatie en vragen mag je ook altijd bellen of mailen. Kijk hiervoor op onze contact pagina.