Vaststellingsovereenkomst laten controleren door Arbeidsrecht Marc

Vaststellingsovereenkomst laten controlerenBent u op zoek naar iemand door wie u uw vaststellingsovereenkomst kunt laten controleren? Dan bent u bij Arbeidsrecht Marc aan het juiste adres. Wij zijn een scherpzinnig en laagdrempelig advocatenkantoor. Marc heeft meer dan tien jaar ervaring in het werk als advocaat. In deze periode heeft hij zich verder gespecialiseerd in het arbeidsrecht, onderwijsrecht en ambtenarenrecht. Hij weet dankzij zijn schat aan kennis en ervaring jouw rechtspositie feilloos te duiden. Daarnaast is Marc duidelijk, inlevend en klantgericht. 

Wanneer een werkgever afscheid wil nemen van een werknemer biedt diegene vaak een vaststellingsovereenkomst aan. Het eerste voorstel hiervan is vaak niet het beste aanbod. Hierin is altijd onderhandelingsruimte. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de ontslagvergoeding of de datum van uitdiensttreding. Marc heeft veel ervaring met het voeren van onderhandelingen over de inhoud van deze vaststellingsovereenkomsten en deze kunt je dus ook door hem laten controleren. In de onderhandeling worden de kosten van rechtsbijstand meegenomen, hierdoor zal het hele traject voor jou vaak kosteloos zijn. 

Advocaat met een gedegen mensenkennis

Als je op zoek bent naar een advocaat in combinatie met een gedegen mensenkennis, dan zit je bij Marc goed. Hij is de juiste persoon om je vaststellingsovereenkomst te laten controleren. Daarnaast kan er in zo’n situatie een arbeidsconflict ontstaan, hierdoor kunnen de spanningen en emoties tussen werkgever en werknemer hoog oplopen. In zo’n situatie heb je behoefte aan een goede advocaat die kordaat optreedt en stevig onderhandelt. Marc heeft slechts één doel, het beste eindresultaat voor jou. 

Dus, als je je vaststellingsovereenkomst wilt laten controleren komt dan bij Arbeidsrecht Marc. Hij zorgt ervoor dat jij de blik op de bal houdt. Bij ons ben je in vertrouwde handen. Onze werkwijze is helder en doelgericht. Eerst bekijkt Marc alle relevante documenten, daarna zet hij een duidelijke strategie op papier die uiteraard met jou wordt besproken. Neem gerust contact met ons op wanneer je hulp nodig hebt.